Очила за мъгла

ochila_za_maglaЖълтият фон на очилата увеличава способността за адаптация на очите в трудно видима среда, каквато е на 100% мъглата. Благодарение на този жълтеникав цвят очите предават по-точни сигнали на мозъка, който от своя страна се ориентира много по-добре в заобикалящата го среда и вижда до около 200% по-добре. Именно това позволява по-бърза реакция, по-навременно взето решение и способства за вашата собствена безопасност.

Очилата за мъгла Drive&Sport могат да се носят самостоятелно или върху други диоптрични очила. Изцяло вие избирате кога и как да ги използвате. Те по никакъв начин не възпрепятстват ползването на диоптрични очила, дори помагат за по-добро зрение в тъмната част на деня или в случай на мъгла.

100% нов иновативен модел на пазара!

От какво ни предпазват?

  • ултравиолетовите къчи на слънцето
  • вятър
  • пясък

Кога могат да се носят?

Очилата се носят само навън (вкъщи няма смисъл, нали 🙂 ). Те са перфектни при наличие на изгрев, залез, мъгла, сняг, дъжд и други неблагоприятни метеорологични условия. Могат да се използват при разходка, шофиране на автомобил, тичане, тренировка, всякакви спортни игри, колоездене и т.н.

Материал: UV 400 лещи и пластмаса

Размери на рамката: 14 x 4 см.

Размери на лещите:  12 x 7 см.

Поръчай сега оттук:

Contact form ochila